Eilen onnistuimme löytämään lähes Kreikkaa vastaavan rantamaiseman Fehrmannista. Kiva rantaleirintä oli tupaten täynnä, saimme viimeisen virallisen telttapaikan. Iltamyöhään saapui vielä lisää porukkaa paikalle ja telttoja pystyteltiin "lisämaalle". Todella helteinen oli ilta, poikanen ui meressä ja aikuiset yritimme sammuttaa janoa... Loppumatkan Utrechtista pohjoiseen Saksaan ajelimme pikkuteitä ja todella kauniita pikkukyliä sekä lomaparatiiseja olisi ollut vaikka millä mitalla tarjolla. Harmi että aika on niin rajallinen tällä matkalla!

Hauskaa oli katsella Saksalaisten karavaaranielämää, melkoisia viritelmiä telttakatoksista piha-aitoihin. Todella isoja alueita ja kaikkialla ihan täyttä. Toki makea ilmakin varmaan edesauttoi. Hyvin nukutun yön jälkeen heräsimme tulikuumassa teltassa helteeseen. Aamusuihkun ja leikkipuistovierailun jälkeen kohti satamaa ja Tanskaa.

Ennen lauttaan astumista kävimme rajakaupassa joka koostui kolmekerroksisesta ostosparatiisista. Kyllä jäi Tallinnan satamakaupat kakkoseksi sen kaiken alkoholimäärän rinnalla!!! Maistiaisetko vai mikä sai meidätkin hullaantumaan ostoshuumasta ja muutama laatikollinen viiniä lymyää nyt Caddyn takakontissa:) Illalla on ehkä pakko korkata yksi niistä tämän matkan viimeisen leirintäyön kunniaksi. Ajattelimme kokata hyvät retki-illalliset ja juhlistaa tätä pian päättyvää ihanuutta matkata road tripillä maasta toiseen <3

Nyt suuntana Helsinborg ja siitä Jonköpingin kautta Grännaan yöksi. Tänään jätämme Juutinrauman sillan väliin ja otamme toisen lauttamatkan tilalle. Auton mittari näyttää tällä erää +31,5. Elämä on yhtä hellettä!:)