Terveisiä Bremenistä! Lopultakin perillä. Navin avulla suoraan leirintäalueelle, oikein viehättävä ja saksalaistyyppisen siisti alue. Pääsimme oman kellomme mukaan paikalle 19.55, muta paikallisen laskuopin mukaan respa oli jo kiinni kahdeksalta. Aikamme koputeltuamme ja kierreltyämme rakennusta ystävällinen nuorimies lupasi meidän pystyttää teltan alueelle  ja hoitaa loput muodollisuudet aamulla. Eli käymme vessassa seuraavan kerran aamulla;)

Täällä on kyllä hienot tilat ja kaikki hoituu "piipparilla". Koska emme ehtineet saada edes autoa alueelle sisään on sitten vain nautittu tästä teltta-alueella oleilusta. Hyvin mahduttiin vielä mukaan vaikka paikalla on toki monta muutakin seuruetta. Kaunis yö ja PALJON lepakoita lentelee ympäriinsä. Rauhallisia teltaseurueita alue täynnä. No, juuri yksi teltta-alueella oleva rykelmä täyttyi nuorisosta... Luulimme niiden olevan tyhjiä:)

Tänään mies ajoi miehen matkan. Kaikki meni putkeen ja nyt on nollauksen aika. Yritin kysyä mikä on meininki, vastauksena "näkyy yhä motari silmissä" ja " huomenna puhun lisää..." Poikanen jo kuukahti makuupussiinsa, niin taitaa olla meidän aikuistenkin jo aika. Huomenna leppostelua sekä illalla tätitreffit! Täti ja sen mies tulee Breemeniin. Kaunista yötä täältä teltan uumenista.