Jälleen aurinkoinen aamu Bremenin leirintäalueella. Eilinen aamupäivä sujui hoitaen käytännön asioita(pankkiautomaatin etsintää, sähköjohdolle adapteria yms) Iltapäiväksi ehdimme paikallisbussin kyydillä keskustaan. Ensimmäinen täsmäisku suoritettiin paikalliseen tavarataloon josta poikanen sai hartaasti toivomansa lelun. Kauko-ohjattava kauha-kuormaaja! 

Sen ilon voimalla pieninkin jaksoi katsella ja kierrellä raatihuoneen torin läheisillä kapeilla kujilla. Pari pysähdystä viilentävillä terasseilla, ja aina matka jatkui... Kunnes täti miehensä kanssa ilmestyi paikalle. Kuulumistenvaihtoa ja illan ruokailun suunnittelua. 

Päivällä jo aiemmin alueelle ilmestyi hurja määrä poliiseja autoineen ja mellakka-aitoineen. Syykin selvisi juuri kun olimme lähdössä kahvilan terassilta jatkamaan matkaa. Valtaisa mielenosoitus liittyen Palestiinan ja Gasan tilanteeseen. Melkoista tunnekuohuakin taisi olla siinä väkijoukossa ilmassa. Vauvojen ja lasten vaatteisiin oli kirjoitettu pyyntöjä lopettaa tuskan tuottaminen, vanhuksia tuettiin kävelemään saattueessa, nuorten kiihkeitä silmiä ja huutoja... Ristiriitainen tämä maailma.

Ilta sujui syöden ja kävellen kaupungilla. Lopuksi vielä valtaisa mansikkainen jäätelöannos ja kaikki meistä olivat valmiita vaakatasoon... Raitiovaunulla kotitelttaan.

Tänä aamuna teltta-alueella vasta heräillään. Osa nopeimmista on jo pakannut telttansa ja näyttävät tekevän uuden matkapäivän retkisuunnitelmia. Me vielä haahuillaan rauhassa tämä päivä, huomenna kutsuu baana kohti Amsterdamia. Illaksi on luvassa sade- ja ukkoskuuroja, huomiseksi silkkaa sadetta. On siis aika nauttia viimeisistä helletunneista täällä Bremenissä.