Eilinen päivitys jäi väliin, syy kiihkeän Amsterdamin. Mutta mikä päivä se olikaan! Lopulta oli ilmeisen nerokasta päätyä vajaan 50km päähän itse kaupungista ja käydä yleisillä (bussi&juna) kaupungilla mutta palata hämärtyvään iltaan rauhalliseen Soestiin. Hostellimme satui sijaitsemaan erittäin kauniissa maalaismaisemassa keskellä paikallisasutusta,  joten iltakävelyn maisemat oli taattu. Erityisen kateita lienemme tämä jälkeen hulvattoman runsaista ja kauniista pihoista sekä olkikatoista. Aivan kuin olisi satujen Hannun ja Kertun maisemissa...Vietimme myös hostellimme lähimetsässä mukavan iltapiknikin leikipuiston vieressä. Aravata saattaa kuka seurueestame kiikkui eniten?!

Amsterdam itsessään oli jopa enemmän kuin maineensa veroinen meille. Ehdimme päivässä nähdä loputtomiin kauniita vanhoja kapeita taloja, kanavia, ihmisiä, pyöriä, kukkia, kuppiloita, kirkkoja, kansalaisuuksia... Ainoa mikä puuttui olivat autot!! Ja sehän ei meitä haitannut:) Ehdimme päivän aikana nähdä ainakin muutaman nähtävyyden, käydä jokiristeilyllä, syödä ja juoda erittäin hyvin sekä nauttia kaupunginyleisestä tunnelmasta. Muutama sadekuurokin näyti kuuluvan asiaan.

Ja illan tullen oli kyllä mukavaa palata vähän rauhallisempaan maisemaan...Aika paljon ihmisiä käveli päivän aikana vastaan!

Tänä aamuna suunta oli siten Utrechtin, jonne matkaa oli enää vajaat 40km. Kauniita " maalaispalatseja" jäi välille, ja tämä kaupunki on ollut meille erittäin hyvä:)Ja poikanenhan toki riemuitsi alle tunnin ajomatkasta.

Kun su aamuna eksyy hiljaiseen kaupunkiin klo 10.00, niin näkee pelkän arkkitehtuurin ihmisten sijaan. Aikamoista! ( toki paikalliset hereillä olevat näkivät myös erään turistiauton ajavan aika moneen kertaan ihan väärään suuntaan umpikujaan)Päivä on kulunut ihaillen kanavia, domea, muita kirkkoja& kellojen soittoa, ihmisiä, pyöriä ja ennenkaikkea asteen verran rauhallisempaa fiilistä kuin Amsterdamissa! Me jo täällä mietimme kuinka viettää joulu Utrechtissa?!:)

Hetki lepoa ja iltakävelylle kanavan rantaan <3